کیک یزدی

کیک یزدی

کیک نوستالژی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 1961 کالری

کیک یزدی یکی از کیک های خوشمزه ایرانی می باشد که طرفدار زیادی دارد. عطر هل و گلاب کیک یزدی یادآور روزهای خوش گذشته است. طرز تهیه کیک یزدی نوستالژی را در عشق آشپزی آموزش خواهیم داد.

 

طرز تهیه کیک یزدی

ابتدا فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۰ دقیقه گرم کنید.

سپس آرد، بیکینگ پودر و هل رو باهم مخلوط و سه بار الک کنید. در ظرف دیگری تخم مرغ، ماست، گلاب، روغن و شکر رو باهمزن مخلوط میکنیم تا مایه خوش عطر و لطیف حاصل شود.

سپس کم کم مواد خشک را به مایع اضافه کنید و با دور کند همزن برقی یا همزن دستی هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شود و خمیر یکدست گردد.

قالب کیک یزدی را آماده کنید و مواد را در قابل های کاغذی بریزید اما پر نکنید. حتما باید سر قالبه به اندازه 2 سانت خالی باشد.

نوک چاقو را دروغن فرو ببرید سپس با نوک چاقو یک شکل + (بعلاوه) روی خمیر ایحاد کنید. روی کیک کنجد بریزید.

قالب آماده شده را  درون فر قرار دهید و اول ۲ دقیقه با گریل بعد از ۲ دقیقه به مدت نیم ساعت در فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید تا روی آن طلایی شود.

خلال دندان را داخل کیک فرو ببرید اگر خمیر به خلال دندان نچسبید یعنی کیک کاملا پخته و آماده می باشد.

با این مقدار مواد، 15 عدد کیک یزدی به دست می آید.

کیک یزدی خوشمزه را با چای عصرانه میل کنید و از عطر بی نظیر آن لذت ببرید.

نوش جان

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • آرد 300 گرم
  • شکر 200 گرم
  • روغن 175 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • ماست 150 گرم
  • بیکینگ پودر 1.5 قاشق غذا خوری
  • هل 1.5 قاشق چای خوری
  • گلاب 2 قاشق غذا خوری
  • کنجد به میزان لازم برای تزئین گرم
لینک کوتاه
short link icon