
راویولی
پاستای متفاوت و لذیذ
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
59 کالری
راویولی یک نوع پاستای بالشتی می باشد که با سبزیجات یا مواد گوشتی پر می شود و در آب جوش پخته می شود.
طرز تهیه راویولی
برای درست کردن راویولی ابتدا باید خمیر آن را درست کرد.
طرز تهیه خمیر راویولی
ابتدا دو لیوان آرد را با یک قاشق چای خوری نمک دو بار الک کنید، آرد را روی تخته بریزید و مثل کوه جمع کنید. وسط آرد یک حفره ایجاد کنید و داخل حفره دو عدد تخم مرغ بشکنید. با چنگال کمی بهم بزنید سپس با دست خوب مخلوط کنید. آرد مانند خرده نون می شود. مجددا خمیر را مانند کوه جمع کنید. وسط خمیر حفره ایجاد کنید. سپس آرام آرام اب ولرم اضافه کنید و ورز دهید، آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد و لطیف شود، حدود 15 دقیقه ورز دهید، سپس خمیر را درون کاسه قرار دهید و پارچه ای روی خمیر بیندازید. خمیر باید به مدت یک ساعت استراحت کند، سپس به ۴ قسمت تقسیم کنید. روی تخته آرد بپاشید و خمیر را پهن کنید، سپس با وردنه خمیر را صاف کنید و قالب بزنید داخل خمیر را با مواد گوشتی که شامل گوشت چرخکرده و قارچ ریز خرد شده و سرخ شده می باشد پر کنید، مانند پیراشکی خمیر را روی هم بیاورید و با چنگال کناره های آن را سفت کنید. درون قابلمه آب، یک قاشق روغن و کمی نمک بریزید تا آب جوش بیاید، بعد از جوشیدن راویولی ها را درون آب بریزید. برای پختن راویولی یک ربع زمان نیاز است. بعد از پخت آبکش کنید و با سس گوجه فرنگی با طعم سیرو پیاز سرو کنید.
طرز تهیه سس راویولی
ابتدا گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید. کمی کره را درون تابه ذوب کنید، سیر و پیاز رنده شده را درون کره بریزید. وقتی هنوز کامل سرخ نشده است گوجه فرنگی های خرد شده را درون تابه بریزید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی گوجه فرنگی کاملا پخت با گوشت کوب برقی پوره کنید.
سس گوجه فرنگی آماده است. با راویولی خوشمزه میل کنید.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- آرد 200 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- آب به میزان لازم لیتر
- گوشت چرخ کرده 100 گرم
- قارچ 50 گرم
- فلفل دلمه ای 1 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- نمک نوک قاشق چای خوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- سیر 2 عدد
- پیاز 1 عدد