
همه ما کتلت خوردیم و مطمئنا بیشترمان کتلت را دوست داریم.برای همه ما کتلت یاد آور دوران خوش کودکی ست که مادرمان با دست های مهربونشان کتلت ها را دانه دانه سرخ می کردند و با مقدار کمی از مواد که باقی می ماند برای ما کتلت های گرد کوچک درست می کردند و ما گرم گرم می خوردیم.یادش بخیر چقدر سیب زمینی سرخ شده کش می رفتیم.
کتلت از آن سری غذاهاست که حتی اگر دو نفر با دستور یکسان هم درست کنند باز هم مزه متفاوتی خواهد داشت.
طرز تهیه
ابتدا پیاز و سیب زمینی را پوست گرفته و با رنده ریز، رنده کنید سپس آب پیاز و سیب زمینی را بگیرید تا مایه کتلت شٌل نشود. سپس 250 گرم گوشت چرخ کرده که بهتر است ترکیب 150گرم راسته گوساله و 100 گرم قلوه گاه گوسفند باشد را به مواد اضافه کنید، سپس 1عدد تخم مرغ کامل، آرد نخودچی، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا مواد به خورد هم برود، تمامی مواد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید بعد از نیم ساعت کتلت ها را سرخ کنید.توصیه می شود حتما کتلت ها را تازه، گرم و برشته میل نمایید و حتما کنار کتلت سیب زمینی و گوجه سرخ کرده، نان بربری تازه و سبزی خوردن سرو نمایید.
نکته مهم حتما زمانی که مشغول سرخ کردن کتلت ها هستید به عنوان جایزه یک عدد کتلت داغ و برشته را لای نان بربری گذاشته و نوش جان بفرمایید، به خودتان لبخند بزنید و بگویید که لیاقتش را داری.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- پیاز 1 عدد
- سیب زمینی 100 گرم
- گوشت چرخ کرده 250 گرم
- تخم مرغ 1 عدد
- آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم گرم
- گوجه فرنگی 2 عدد