
لازانیا
لازانیا گوشت
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
565 کالری
لازانیا یکی از غذاهای پرطرفدار مخصوصا در بین کودکان می باشد. لازانیا انواع مختلفی دارد مانند لازانیا گوشت، لازانیا سبزیجات، لازانیا اسفناج و ... که در اشکال مختلف رولی، لایه ای و لقمه ای درست می شود، اما نوع مرسوم آن لازانیا گوشت لایه ای می باشد. در این پست، عشق آشپزی لازانیا گوشت لایه ای را آموزش می دهد.
طرز تهیه لازانیا
درست کردن لازانیا 3 مرحله دارد
مرحله اول درست کردن سس گوشتی یا سس بلونز می باشد. مرحله دوم درست کردن سس سفید یا سس بشامل است، مرحله سوم نیز چیدن مواد درون ظرف و پختن لازانیا می باشد.
طرز تهیه سس گوشتی لازانیا
ابتدا پیاز و فلفل دلمه ای را خرد و در روغن سرخ کنید، گوشت چرخکرده را به پیاز اضافه کنید و کمی تف دهید، سپس سیر له شده را به اضافه فلفل، پودر پاپریکا و آویشن به گوشت اضافه کنید و تف دهید تا عطر ادویه آزاد شود. رب را به گوشت اضافه کنید و کمی آب لیمو روی آن بریزید. آب لیمو باعث می شود شیرینی پیاز گرفته شود. سس گوشتی آماده است.
طرز تهیه سس بشامل
ابتدا آرد را در قابلمه بریزید و تف دهید تا خامی آرد گرفته شود ولی مراقب باشید رنگ آن تغییر نکند. سپس کره را به آرد اضافه کنید و خوب تف دهید، کمی نمک اضفه کنید. آرد را از روی شعله بردارید و شیر را آرام آرام به آرد اضافه کنید و مدام با همزن هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. پنیر پیتزای رنده شده را به سس بشامل اضافه کنید. سس باید غلیظ و کشدار باشد.
ورقه های لازانیا را در آب بجوشانید سپس آبکش کنید.
مراحل چیدن لازانیا
- کف ظرف پیرکس را کمی چرب کنید.
- یک لایه لازانیا در ظرف بچینید.
- روی ورقه های لازانیا مخلوط سس بشامل و پنیر بریزید.
- سس بلونز را روی سس بشامل بریزید.
- قارچ خرد شده را روی سس گوشت بچینید.
- مجددا یک لایه لازانیا بچینید و به ترتیب ادامه دهید. مرحله آخر فقط سس گوشتی ، سس بشامل و کمی پنیر پیتزا بریزید. روی پنیر پیتزا کمی فلفل دلمه ای خرد شده و به دلخواه ذرت پخته بریزید.
به مدت 40 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد درون فر قرار دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. بعد از پایان مرحله پخت صبر کنید کمی سرد شود سپس برش بزنید.
ترفند های لازانیا
- پنیر پیتزا را درون سس بشامل بریزید زیرا اگر پنیر به صورت جداگانه روی مواد ریخته آب می شود و با عث وا رفتگی و متلاشی شدن لازانیا می شود.
- قارچ را به صورت خام استفاده کنید زیرا در سس بلونز آب می اندازد.
- حتما بعد از اتمام پخت زمان دهید تا کمی خنک شود سپس برش بزنید تا برش ها یکدست باشد و لازانیا متلاشی نشود.
لازانیا شما آماده است. با سس دلخواه میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
سخت
میزان سختی
مواد لازم
- لازانیا 1 بسته
- گوشت چرخ کرده 200 گرم
- قارچ 150 گرم
- فلفل دلمه ای 2 عدد
- رب 2 قاشق غذا خوری
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- آویشن به میزان لازم
- پیاز 1 عدد
- سیر 2 عدد
- آرد 2 قاشق غذا خوری
- شیر 250 گرم
- پنیر پیتزا به میزان لازم گرم