
کوکو سبزی
پیش غذای ساده و خوش خوراک
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
304 کالری
کوکو سبزی یکی از پیش غذاهای پرطرفدار ایرانیان می باشد. کوکو سبزی چند ترفند دارد که در عشق آشپزی این ترفند ها را به شما آموزش می دهیم تا کوکو سبزی لذیذ و باب طبعتان بپزید و لذت ببرید.
طرز تهیه کوکو سبزی
ابتدا سبزی های کوکو که شامل تره، جعفری، گشنیز و شوید است را ریز خرد کنید. سپس تخم مرغ را داخل سبزی بشکنید، 1 عدد سیر را با رنده ریز رنده کنید و به سبزی ها اضافه کنید، به مواد زردچوبه، فلفل، نمک، زرشک و گردو خرد شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر مایع کوکو شل بود کمی آرد اضافه کنید.
برای سرخ کردن کوکو سبزی در استفاده از روغن سخاوتمند باشید زیرا کوکو سبزی با سرخ شدن در روغن زیاد ترد و خوشمزه می شود.
ترفند کوکو سبزی
- اگر مقدار تره زیاد باشد کوکو سبزی تند و آبدار می شود.
- اگر شوید زیاد باشد کوکو تلخ می شود.
- خوشمزه ترین حالت ممکن کوکو سبزی 3 دسته جعفری، 3 دسته گشنیز، 2 دسته شوید و 2 دسته تره می باشد.
- هرچه تعداد تخم مرغ بیشتر باشد کوکو سبزی سفت تر می شود.
- هرچه سفیده تخم مرغ کمتر باشد کوکو سبزی نرم تر و آبدارتر می شود.
کوکو سبزی خوشمزه آماده است با گوجه فرنگی و خیار شور میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- تره 2 دسته
- گشنیز 3 دسته
- جعفری 3 دسته
- شوید 2 دسته
- تخم مرغ 2 عدد
- سیر 1 عدد
- گردو 20 گرم
- زرشک 1 قاشق
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- آرد به میزان لازم گرم
- نمک به میزان لازم