
خورش کرفس
خورش خوش عطر و خوش طعم
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
0 کالری
خورش کرفس طرفداران خاص خودش را دارد. بعضی از افراد نسبت به خورش کرفس کم لطفی می کنند و آن را دوست ندارند اما با این دستور حتما عاشق این خورش معطر و خوش طعم می شوند.
طرز تهیه خورش کرفس
ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، سپس گوشت تکه ای را به پیاز اضافه کنید و کمی تف دهید و زردچوبه، فلفل و دارچین را به گوشت اضافه کنید و تف دهید. سپس 3 لیوان آب بریزید و 2 ساعت بپزید.
برگ کرفس، جعفری و نعناع را ریز خرد کنید. در تابه ای کمی روغن بریزید و سبزی را داخل روغن ریخته و خوب سرخ کنید، سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا رنگ سبزِ سبزی ها تشدید و سبزتز و خوشرنگ تر شود.
ساقه های ترد کرفس را به انداره 1 سانت برش دید و در کمی روغن تف دهید و روی آن کمی نعناع خشک بریزید تا خوش عطرتر شود.
بعد از 1 ساعت که گوشت پخت، سبزی سرخ شده را به گوشت اضافه کنید. گوشت و سبزی با هم باید به مدت 1 ساعت بپزد.
نیم ساعت آخر ساقه های کرفس خرد و سرخ شده را داخل خورش بریزید تا در خورش پخته و جا بیفتد.
5 دقیقه آخر پخت 2 قاشق آب لیمو و کمی زعفران دم کرده بریزید.
خورش کرفس خوشمزه را با برنج ایرانی فرد اعلا سرو و میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- گوشت گوسفند 300 گرم
- کرفس 150 گرم
- نعناع 100 گرم
- جعفری 100
- پیاز 1 عدد
- زردچوبه به میزان لازم
- دارچین به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- زعفران به میزان لازم
- نمک به میزان لازم