خورش کرفس

خورش کرفس

خورش خوش عطر و خوش طعم

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 0 کالری

خورش کرفس طرفداران خاص خودش را دارد. بعضی از افراد نسبت به خورش کرفس کم لطفی می کنند و آن را دوست ندارند اما با این دستور حتما عاشق این خورش معطر و خوش طعم می شوند.

طرز تهیه خورش کرفس

ابتدا پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، سپس گوشت تکه ای را به پیاز اضافه کنید و کمی تف دهید و زردچوبه، فلفل و دارچین را به گوشت اضافه کنید و تف دهید. سپس 3 لیوان آب بریزید و 2 ساعت بپزید.

برگ کرفس، جعفری و نعناع را ریز خرد کنید. در تابه ای کمی روغن بریزید و سبزی را داخل روغن ریخته و خوب سرخ کنید، سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کنید تا رنگ سبزِ سبزی ها تشدید و سبزتز و خوشرنگ تر شود.

ساقه های ترد کرفس را به انداره 1 سانت برش دید و در کمی روغن تف دهید و روی آن کمی نعناع خشک بریزید تا خوش عطرتر شود.

بعد از 1 ساعت که گوشت پخت، سبزی سرخ شده را به گوشت اضافه کنید. گوشت و سبزی با هم باید به مدت 1 ساعت بپزد.

نیم ساعت آخر ساقه های کرفس خرد و سرخ شده را داخل خورش بریزید تا در خورش پخته و جا بیفتد.

5 دقیقه آخر پخت 2 قاشق آب لیمو و کمی زعفران دم کرده بریزید.

خورش کرفس خوشمزه را با برنج ایرانی فرد اعلا سرو و میل کنید.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • گوشت گوسفند 300 گرم
  • کرفس 150 گرم
  • نعناع 100 گرم
  • جعفری 100
  • پیاز 1 عدد
  • زردچوبه به میزان لازم
  • دارچین به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon