کیوسکی مرغ

کیوسکی مرغ

یه غذای اوکراینی خوشمزه

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 0 کالری

کیفسکی یا کیوسکی (kievski) نام یه نوع یک سوخاری می باشد که با سینه مرغ درست می شود و متعلق به کشور اوکراین و شهر کیو (kiev) است.

طرز تهیه کیوسکی مرغ

کیوسکی مرغ را می توان با 2 نوع مغز پخت، که با توجه به سلیقه خودتان می توانید نوع ان را مشخص کنید. این مغز می تواند شامل کره و جفری باشد یا قارچ و پنیر. در این پست طرز تهیه کیوسکی با مغز قارچ و پنیر را آموزش می دهیم که شما می توانید ترکیب جعفری و کره را جایگزین نمایید.

ابتدا قارچ را ریز خرد کنید و با کره، پودر سیر، آویشن و پاپریکا سرخ کنید تا آب آن کاملا کشیده شود.  هنگامی که سرخ شد بگزاربد تا خنک خنک شود. بعد پنیر پیتزا را به قارچ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس تکه ای سلفون را روی سطح صاف بگذارید، ترکیب قارچ و پنیر را وسط سلفون بریزید، سلفون را لوله کنید و سر و ته آن را مانند شکلان بپیچید تا شکا قارچ و پنیر شما مانند سوسیس شود سپس به مدت نیم ساعت در فریز قرار دهید.

یک سینه مرغ بدون استخوان را روی تخته قرار دهید. کف دستتان را روی سطح مرغ بگذارید. سینه مرغ را از وسط نصف کنید طوری که از قسمت انتهایی به هم وصل باشد(مانند دفتر)، روی سطح مرغ نمک، فلفل، آویشن، پودرسیر، پودر پیاز و پاپریکا  بریزید و حسابی با بیفتک کوب بکوبیدش تا نازک شود. سپس ترکیب قارچ و پنیر  را از فریزر خارج کنید و از سلفون در بیاورید و رو لای مرغ بگذارید و مجددا مرغ رو لوله کنید و مانند قارچ و پنیر داخل سلفون بپیچید. نیم ساعت در فریزر قرار دهید.

سپس از فریزر و سلفون خارج کنید و به ترتیب در آرد سوخاری، تخم مرغ و گرانول سوخاری بغلطانید. سپس مجددا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

تابه را گرم کنید، کمی روغن بریزید، مرغ را داخل تابه قرار دهید، با شعله ملایم به مدت تقریبا بیست دقیقه پخته، سرخ و برشته کنید.

این کیوسکی بسیار ترد، نرم و آبدار می شود و مانند کره در دهان آب می شود.

از ترکیب جعفری خرد شده و کره نیز به جای پنیر و قارچ می توان استفاده کرد.

کیوسکی مرغ شما آماده است.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

سخت
میزان سختی

مواد لازم

  • مرغ 1 عدد سینه
  • قارچ 100 گرم
  • پنیر پیتزا 50 گرم
  • جعفری 1 پیمانه خرد شده
  • کره 150 گرم
  • آرد سوخاری به میزان لازم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پودر سیر به میزان لازم
  • پودر پیاز به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • پودر پاپریکا به میزان لازم
  • آویشن به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon