
کوکو سیب زمینی
ساده ترین غذای خوشمزه
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
511 کالری
کوکو سیب زمینی به دو روش پخته می شود که روشی با سیب زمینی پخته شده و روش دیگر با سیب زمینی خام می باشد. در این پست عشق آشپزی روش اول یعنی با سیب زمینی پخته را آموزش می دهیم.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی
ابتدا سیب زمینی ها را خوب شسته و داخل قابلمه بریزید سپس نصف استکان سرکه و 1 قاشق نمک روی سیب زمینی بریزید و قابلمه را با آب پر کنید و روی شعله بگذارید تا سیب زمینی ها آبپز شود.
بعد از پخت سیب زمینی را از قابلمه خارج کنید تا خنک خنک شود. بعد از خنک شدن پوست سیب زمینی را بگیرید و با رنده ریز رنده کنید.سپس 2 عدد تخم مرغ، پودر سیر، پودر پیاز، پودر پاریکا، زردچوبه و نمک را به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 15 دقیقه مواد را داخل یخچال بگذارید سپس با روغن داغ سرخ کنید تا کوکو طلایی و برشته شود.
کوکو را به دو روش می توان درست کرد، روش اول در یک تابه پهن کرد و وقتی یک طرف آن طلایی شد کوکو را برگرداند و طرف دیگرش را سرخ کرد، روش دوم از مواد کوکو بردارید، در دست به آن شکل دهید (گرد یا به شکل کتلت) و در روغن راغ سرخ کنید.
کوکو سیب زمینی ترد و برشته شما آماده است، با گوجه فرنگی، خیار شور، سبزی خوردن تازه و هر آنچه دوست دارید میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- سیب زمینی 3 عدد
- تخم مرغ 3 عدد
- پودر پیاز 1 قاشق مربا خوری
- پودر سیر 1 قاشق مربا خوری
- پودر پاپریکا 1 قاشق چای خوری
- نمک به میزان لازم
- روغن به میزان لازم گرم
- زردچوبه به میزان لازم