قیمه بادمجان

قیمه بادمجان

قیمه بادمجان بی نیاز از هر توضیحی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 95 کالری

قیمه بادمجان یکی از خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بسیار پرطرفدار است. رکن اصلی قیمه بادمجان، بادمجان است که بسیـار خوشمزه است.

طرز تهیه قیمه بادمجان

ابتدا پیاز را خرد و سرخ کنید، وقتی کمی طلایی شد زردچوبه، فلفل و دارچین را اضافه کنید و تف دهید تا عطر ادویه آزاد شود سپس گوشت تکه ای را به پیاز اضافه کنید و تف دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس 3 لیوان آب بریزید و به مدت 2 ساعت بپزید تا گوشت کاملا پخته شود. در قابلمه دیگری لپه را جدا بپزید. رب را جداگانه تف دهید تا خامی آن گرفته شود.

وقتی گوشت و لپه پخت، لپه و رب را به گوشت اضافه کنید.

لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و در آب بگذارید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس داخل خورش بریزید.

بادمجان را  پوست گرفته و به مدت 1 ساعت در محلول آب نمک قرار دهید. سپس از آب نمک در آورده و خشک کنید سپس سرخ کنید.

5 دقیقه آخر سرو خورش، بادمجان سرخ شده را درون خورش بریزید تا کمی آب خورش به خورد بادمجان برود اما بادمجان له نشود. 

گوجه فرنگی را نیز سرخ کنید و در کنار ظرف خورش بگذارید.

قیمه بادمجان شما با عطر بی نظیر دارچین و لیمو عمانی آماده است.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • گوشت گوسفند 300 گرم
  • لپه نصف پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • رب 2 قاشق غذا خوری
  • دارچین به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • بادمجان 4 عدد
  • گوجه فرنگی 2 عدد
  • برنج 2 پیمانه
  • لیمو عمانی 2 عدد
لینک کوتاه
short link icon