
قیمه بادمجان
قیمه بادمجان بی نیاز از هر توضیحی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
95 کالری
قیمه بادمجان یکی از خورش های خوشمزه و اصیل ایرانی است که بسیار پرطرفدار است. رکن اصلی قیمه بادمجان، بادمجان است که بسیـار خوشمزه است.
طرز تهیه قیمه بادمجان
ابتدا پیاز را خرد و سرخ کنید، وقتی کمی طلایی شد زردچوبه، فلفل و دارچین را اضافه کنید و تف دهید تا عطر ادویه آزاد شود سپس گوشت تکه ای را به پیاز اضافه کنید و تف دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس 3 لیوان آب بریزید و به مدت 2 ساعت بپزید تا گوشت کاملا پخته شود. در قابلمه دیگری لپه را جدا بپزید. رب را جداگانه تف دهید تا خامی آن گرفته شود.
وقتی گوشت و لپه پخت، لپه و رب را به گوشت اضافه کنید.
لیمو عمانی را با چنگال سوراخ کنید و در آب بگذارید و چند بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس داخل خورش بریزید.
بادمجان را پوست گرفته و به مدت 1 ساعت در محلول آب نمک قرار دهید. سپس از آب نمک در آورده و خشک کنید سپس سرخ کنید.
5 دقیقه آخر سرو خورش، بادمجان سرخ شده را درون خورش بریزید تا کمی آب خورش به خورد بادمجان برود اما بادمجان له نشود.
گوجه فرنگی را نیز سرخ کنید و در کنار ظرف خورش بگذارید.
قیمه بادمجان شما با عطر بی نظیر دارچین و لیمو عمانی آماده است.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- گوشت گوسفند 300 گرم
- لپه نصف پیمانه
- پیاز 1 عدد
- رب 2 قاشق غذا خوری
- دارچین به میزان لازم
- زردچوبه به میزان لازم
- بادمجان 4 عدد
- گوجه فرنگی 2 عدد
- برنج 2 پیمانه
- لیمو عمانی 2 عدد