
استانبولی
ساده، بی حاشیه و خوشمزه
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
2 کالری
استانبولی پلو، استامبولی پلو، اسلامبولی پلو و یا حتی دمی گوجه، برای نام این خوشمزه بی حاشیه روایات مختلفی وجو دارد. اما چه فرقی دارد اسمش چه باشد، مهم عطر و طعم و سیری ناپزیری این غذا می باشد که انسان را مبهوت سادگی و طعمش می کند.
طرز تهیه استانبولی
ابتدا گوجه فرنگی را رنده کنید.سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد و سرخ کنید. پیاز را خرد و در کمی روغن سرخ کنید تا سبک شود، سپس پوره گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و بگذارید کمی بپزد، برنج را به همراه 1 پیمانه آب به گوجه فرنگی اضافه کنید. نمک بریزید . وقتی برنج به مرحله دم کشیدن رسید سیب زمینی و زعفران دم کرده را به برنج اضافه کنید. باید به مدت 30 دقیقه دم بکشد تا ته دیگ برشته و طلایی شود.
اگر گوجه فرنگی رنگ مورد نظر را به برنج نداد کمی رب به گوجه فرنگی های در حال پخت اضافه کنید.
به جای کته کردن برنج، می توان برنج را آبکش کرد و ترکیب گوجه فرنگی و سیب زمینی را لابه لای برنج ریخت و سپس دم کرد.
استانبولی را می توان با سالاد شیرازی، ترشی، ماست و سبزی خوردن میل کرد.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- برنج 2 پیمانه
- گوجه فرنگی 5 عدد
- سیب زمینی 1 گرم
- پیاز 1 عدد
- زردچوبه به میزان لازم
- زعفران به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- روغن به میزان لازم گرم
- رب به میزان لازم گرم