
کشک بادمجان
پیش غذای خوشمزه ایرانی
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
393 کالری
کشک بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی و بسیار ساده است. امروزه پای ثابت مهمانی می باشد که به عنوان پیش غذا سرو می شود.
طرز تهیه کشک بادمجان
ابتدا بادمجان را پوست گرفته و به صورت طولی برش دهید. درون کاسه بزرگی را آب و نمک بریزید و بادمجان را داخل کاسه بچینید. باید به مدت 1 ساعت بادمجان درون آب و نمک بماند. سپس از آب نمک خارج کرده و خوب خشک کنید. اینکار باعث می شود تلخی بادمجان گرفته شود.
درون تابه روغن بریزید و بگذارید روغن داغ شود سپس بادمجان را درون روغن داغ سرخ کنید. بادمجان را پس از سرخ شدن روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود. سپس بادمجان را با کمک 2 چنگال له کنید.
در تابه ای دیگر کمی روغن بریزید. پیاز و سیر را سرخ کنید سپس زردچوبه، فلفل و نعناع خشک را به پیاز و سیر اضافه کنید ولی زیاد سرخ نکنید زیرا رنگ نعناع تیره و طعم آن تلخ می شود. سپس بادمجان له شده را درون پیاز و سیر داغ بریزید و خوب هم بزنید. سپس کشک را به بادمجان اضافه کنید و هم بزنید. به مدت 20 دقیقه باید کشک بادمجان با کشک بپزد.
بعد از 20 دقیقه کشک بادمجان شما آماده است. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با پیاز داغ، سیر داغ، نعناع داغ، کشک و گردو تزئین کرده و میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- بادمجان 6 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 6 عدد
- کشک به میزان لازم گرم
- نعناع 1 قاشق غذا خوری
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- روغن به میزان لازم گرم
- گردو 50 گرم