عدسی

عدسی

صبحانه مقوی روزهای سرد

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 49 کالری

در روزهای سرد سال خوردن صبحانه گرم می تواند روز آدم را بسازد. طبع عدس سرد است می توان به جای عدس از دال عدس استفاده کرد که طبع گرم دارد.

طرز تهیه عدسی

ابتدا 1 پیمانه عدس را با 3 پیمانه آب و 1 سیب زمینی نگینی خرد شده درون قابلمه بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزیذ.

در تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را تف دهید، کمی که رنگ پیاز طلایی  و سبک شد سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید. سپس زردچوبه و فلفل را ریخته و تف دهید. در مرحله بعد رب را اضافه کنید و کمی سرخ کنید تا خامی رب گرفته شود.

پیازداغ و رب را به عدس و سیب زمینی اضافه کنید. سپس نمک بریزید و به مدت 20 دقیقه تمامی مواد را بپزید تا عدسی کمی لعاب بیندازد و غلیظ شود.

در صورت تمایل می توانید کمی آب لیمو ترش تازه هم اضافه کنید.

نوش جان

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • عدس 100 گرم
  • سیب زمینی 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 1 عدد
  • رب 1 قاشق غذا خوری
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم گرم
لینک کوتاه
short link icon