
عدسی
صبحانه مقوی روزهای سرد
-
توسط
نسترن
آخرین بروزرسانی
49 کالری
در روزهای سرد سال خوردن صبحانه گرم می تواند روز آدم را بسازد. طبع عدس سرد است می توان به جای عدس از دال عدس استفاده کرد که طبع گرم دارد.
طرز تهیه عدسی
ابتدا 1 پیمانه عدس را با 3 پیمانه آب و 1 سیب زمینی نگینی خرد شده درون قابلمه بگذارید و به مدت 15 دقیقه بپزیذ.
در تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را تف دهید، کمی که رنگ پیاز طلایی و سبک شد سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید. سپس زردچوبه و فلفل را ریخته و تف دهید. در مرحله بعد رب را اضافه کنید و کمی سرخ کنید تا خامی رب گرفته شود.
پیازداغ و رب را به عدس و سیب زمینی اضافه کنید. سپس نمک بریزید و به مدت 20 دقیقه تمامی مواد را بپزید تا عدسی کمی لعاب بیندازد و غلیظ شود.
در صورت تمایل می توانید کمی آب لیمو ترش تازه هم اضافه کنید.
نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- عدس 100 گرم
- سیب زمینی 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 عدد
- رب 1 قاشق غذا خوری
- زردچوبه به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
- روغن به میزان لازم گرم