املت گوجه فرنگی

املت گوجه فرنگی

صبحانه اصیل ایرانی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 250 کالری

املت گوجه فرنگی یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین صبحانه های ایرانی است. معمولا بیشتر خانواده های ایرانی روزهای تعطیل صبحانه املت گوجه فرنگی به همراه نان بربری تازه میل می کنند.

طرز تهیه املت گوجه فرنگی

ابتدا گوجه فرنگی ها را بشورید سپس به صورت عرضی تمامی گوجه فرنگی ها را به 2 قسمت برش دهید. گوجه فرنگی را از قسمت برش خورده روی رنده درشت قرار دهید و رنده کنید. این کار باعث می شود فقط گوشت گوجه فرنگی رنده و پوست آن رنده نشود و جدا شود، اینگونه پوره گوجه فرنگی یکدستی خواهید داشت.

بعد از آماده شدن پوره گوجه فرنگی نصف کره را درون تابه روی شعله بگذارید تا ذوب شود، سپس زردچوبه، فلفل، پودر سیر و پودر پیاز را به کره اضافه و کمی تف دهید، سپس گوجه فرنگی را اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا گوجه فرنگی با آب خودش بپزد و آب آن خشک شود.

وقتی آب گوجه فرنگی خشک شد و فقط کمی آب باقی مانده بود نمک اضافه کنید و هم بزنید، سپس نصف دیگر کره را روی گوجه فرنگی ها بگذارید، در کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و کمی با چنگال هم بزنید و به گوجه فرنگی اضافه کنید. بعد از اضافه کردن تخم مرغ فقط 1 دور هم بزنید و در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خودش را بگیرید. بعد از 1 دقیقه در تابه را بردارید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ های پخته شده در تمام املت پخش شود.

بعد از این مرحله املت باید آنقدر بپزد و به روغن بیفتد.

املت گوجه فرنگی جذاب شما آماده است، می توانید با سبزی خوردن، پیاز و نان بربری تازه میل کنید.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • گوجه فرنگی 500 گرم
  • تخم مرغ 3 عدد
  • کره 100 گرم
  • پودر سیر به میزان لازم
  • پودر پیاز به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon