
پینکیک یا کیک تابه ای نوعی کیک سریع است که در تابه و به شکل گرد و نازک پخته می شود. پنکیک را با میوه هایی مانند موز، توت فرنگی و شیرین کننده هایی مانند شیره درخت افرا، مربا، عسل و شکلات سرو می کنند.
طرز تهیه پنکیک
ابتدا شکر و تخم مرغ را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید تا مایع کرم رنگ و یکدستی حاصل شود و شکر کاملا در تخم مرغ حل شود. سپس وانیل را اضافه کرده و مجددا با همزن هم بزنید.
شیر و کره آب شده را به مایع اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
بیکینگ پودر، آرد و نمک را الک کنید و آرام آرام به شیر اضافه کنید، با قاشق هم بزنید و مخلوط کنید.
هم زدن را تا زمانی که مایع کاملا یکدست شود ادامه دهید.
تابه را بدون روغن روی شعله بگذارید تا داغ شود. از مایع با ملاقه توی تابه نچسب بریزید و صاف کنید. هنگامی که روی سطح پنکیک حباب ظاهر شد و خودش را گرفت پنیکیک را برگردانیدتا سمت دیگرش نیز پخته و طلایی شود.
پنکیک جذاب و خوش عطرو طعم شما آماده است. با میوه و شیرین کننده دلخواهتان میل کنید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- تخم مرغ 1 عدد
- شکر 1 قاشق غذا خوری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- وانیل نوک قاشق چایخوری
- نمک نوک قاشق چایخوری
- شیر 1.5 پیمانه
- آرد 1 پیمانه
- کره 50 گرم