
میرزا قاسمی یکی از پیش غذاهای مورد علاقه ایرانی ها می باشد. روایت است میرزا قاسمی توسط محمد والی خان حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه ابداع شده و گسترش یافته است.
در شمال کشور میرزا قاسمی را هم با نان و هم به همراه برنج سرو می کنند.
طرز تهیه میرزا قاسمی
ابتدا بادمجان را با پوست روی حرارت مستقیم بگذارید و خوب کباب کنید. سپس بگذارید سرد شود پوستش را بگیرید و بادمجان را له کنید.
گوجه فرنگی را نیز کمی حرارت دهید تا پوست آن به راحتی کنده شود. پوست گوجه فرنگی را بگیرید و خرد کنید.
سیر را با رنده ریز رنده و در کره سرخ کنید، سیر نیاید زیاد سرخ شود و رنگ آن تیره شود، همین که کمی حرارت دید و سبک شد زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید، سپس گوجه فرنگی های خرد شده را اضافه کنید و کمی تف دهید. در مرحله بعد بادمجان له شده را اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا مواد به خوبی پخته شود و طعم تمامی مواد به خورد هم برود.
وقتی آب گوجه فرنگی کشیده شد 2 عدد تخم مرغ را روی بادمجان ریخته و کمی هم بزنید، دقت کنید فقط کمی هم بزنید، هم زدن زیا باعت سفید شدن میرزا قاسمی می شود. تخم مرغ را که کمی هم زدید در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خودش را بگیرد، سپس نمک بریزید و وقتی تخم مرغ خودش را گرفت هم بزنید تا تخم مرغ در تمام سطح میرزا قاسمی پخش شود.
نکته های میرزا قاسمی
تخم مرغ را به صورت نیمرو هم می شود روی میرزا قاسمی سرو کرد.
برای خوش رنگ شدن میرزا قاسمی می توان 1 قاشق رب گوجه فرنگی به آن اضافه کرد.
میرزا قاسمی خوشمزه و معطر شما حاضر است، با نان تازه و سبزی خوردن میل بفرمایید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- بادمجان 250 گرم
- گوجه فرنگی 3 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- سیر 8 عدد
- زردچوبه به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- نمک به مقدار لازم
- کره 10 گرم