لوبیا پلو

لوبیا پلو

خوشمزه ترین پلو مخلوط ایرانی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 300 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

لوبیا پلو یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در مناطق مختلف ایران به روش های مختلفی پخته می شود.

لوبیا پلو به دو روش کته و آبکش درست می شود. در روش آبکش شکل ظاهری زیباتری دارد. بنا به ذائقه در پخت لوبیا پلو گوشت تیکه ای یا گوشت چرخ کرده و یا حتی مرغ استفاده می شود.

طرز تهیه لوبیا پلو

ابتدا پیاز را خرد و سرخ کنید، هنگامی که پیاز سبک و طلایی شد زردچوبه، فلفل و دارچین را اضافه کنید و 1 دقیقه تف دهید تا عطر ادویه آزاد شود. سپس گوشت،لوبیا سبز خرد شده را به پیاز اضافه و کمی تف دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس رب را اضافه و تف دهید.

1.5 لیوان آب به گوشت و لوبیا اضافه کنید و به مدت 2 ساعت بپزید تا گوشت کاملا پخته شود. وقتی گوشت و لوبیا پخت، برنج شسته و خیس شده را به گوشت و لوبیا سبز اضافه کنید، در این حالت حدود 1 بند انگشت آب باید روی برنج باشد. نمک بریزید و بگذارید برنج بپزد سپس زعفران دم کرده را روی برنج بریزید و برنج را دم کنید.

درصورتی که خواستید لوبیا پلو مجلسی تری داشته باشید می توانید برنج را جداگانه آبکش کنید، برنج را کمی دانه درشت و زنده آبکش کنید، گوشت و لوبیا را بپزید تا آب آن خشک شود و فقط به اندازه چند قاشق آب داشته باشد، سپس لایه لایه برنج و گوشت را درون قابلمه بریزید، زعفران دم کرده را روی برنج بریزید و به مدت 25 دقیقه لوبیا پلو را دم کنید.

کمی کره روی لوبیا پلو بریزید و سرو کنید.

لوبیا پلو را می توان با ماست، ترشی، سبزی خوردن و سالاد شیرازی سرو کرد و از عطر و طعم بی نظیر این غذای خوشمزه لذت برد.

نوش جان.

 

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • لوبیا سبز 1 پیمانه
  • گوشت گوسفند 150 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • رب 1 قاشق غذا خوری
  • دارچین به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • برنج 2 پیمانه
  • نمک به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon