سوپ قارچ و خامه

سوپ قارچ و خامه

ساده و لذیذترین سوپ عالم

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 625 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

همیشه سوپ برای پیش غذا بهترین گزینه است. سوپ انواع مختلف دارد، می توانید متناسب با مهمانی و سلایق افراد بهترین دستور سوپ را انتخاب کرد.

در عشق آشپزی متناسب با تمامی سلایق می توانید دستور سوپ های خوشمزه و متفاوت را پیدا کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ قارچ و خامه

ابتدا قارچ ها را شسته، خشک و خرد کنید. در یک تابه کمی کره ریخته و قارچ را سرخ کنید.

در قابلمه دیگری آرد را تف دهید تا خامی آن گرفته شود، سپس کمی کره به آن اضافه کنید و تف دهید، عصاره مرغ را در 1 لیوان آب سرد حل کنید و آرام آرام به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. سپس 2 لیوان آب دیگر به آرد اضافه کنید. کمی از قارچ سرخ شده را بردارید و بقیه را به مخلوط آرد و آب اضافه کنید. بعد از 15 دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید و با گوشت کوب برقی کاملا پوره کنید تا یکدست شود.

در کاسه ای بزرگ نصف بسته خامه را بریزید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود، سپس از مایع سوپ کم کم به خامه اضافه و هم بزنید در این مرحله بقیه قارچ های سرخ شده را به سوپ اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن خامه و مایع قارچ، سوپ آماده است. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن جعفری خرد شده و فلفل بریزید و با لیمو تازه میل کنید.

سوپ قارچ و خامه شما آماده است.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • قارچ 150 گرم
  • خامه نصف بسته گرم
  • عصاره مرغ 1 عدد
  • جعفری مقداری برای تزئین
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • آرد 2 قاشق غذا خوری
  • کره 50 گرم
لینک کوتاه
short link icon