
همیشه سوپ برای پیش غذا بهترین گزینه است. سوپ انواع مختلف دارد، می توانید متناسب با مهمانی و سلایق افراد بهترین دستور سوپ را انتخاب کرد.
در عشق آشپزی متناسب با تمامی سلایق می توانید دستور سوپ های خوشمزه و متفاوت را پیدا کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه سوپ قارچ و خامه
ابتدا قارچ ها را شسته، خشک و خرد کنید. در یک تابه کمی کره ریخته و قارچ را سرخ کنید.
در قابلمه دیگری آرد را تف دهید تا خامی آن گرفته شود، سپس کمی کره به آن اضافه کنید و تف دهید، عصاره مرغ را در 1 لیوان آب سرد حل کنید و آرام آرام به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. سپس 2 لیوان آب دیگر به آرد اضافه کنید. کمی از قارچ سرخ شده را بردارید و بقیه را به مخلوط آرد و آب اضافه کنید. بعد از 15 دقیقه زیر سوپ را خاموش کنید و با گوشت کوب برقی کاملا پوره کنید تا یکدست شود.
در کاسه ای بزرگ نصف بسته خامه را بریزید و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود، سپس از مایع سوپ کم کم به خامه اضافه و هم بزنید در این مرحله بقیه قارچ های سرخ شده را به سوپ اضافه کنید. بعد از مخلوط شدن خامه و مایع قارچ، سوپ آماده است. در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن جعفری خرد شده و فلفل بریزید و با لیمو تازه میل کنید.
سوپ قارچ و خامه شما آماده است.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- قارچ 150 گرم
- خامه نصف بسته گرم
- عصاره مرغ 1 عدد
- جعفری مقداری برای تزئین
- فلفل سیاه به مقدار لازم
- آرد 2 قاشق غذا خوری
- کره 50 گرم