دمپختک

دمپختک

غذای اصیل ایرانی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 10 کالری

دمپختک یا دمی باقالی یکی از پلوهای مخلوط و خوشمزه ایرانی می باشد. عطر و طعم بی نظیر این پلو مخصوصا ته دیگ برشته آن منحصر به فرد است. معمولا دمپختک را با نیمرو سرو می کنند.

طرز تهیه دمپختک

ابتدا لپه باقالی ها را به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید. پیاز را خرد و در کمی کره تف دهید، زردچوبه را اضافه کنید و تف دهید. در قابلمه ای دیگر لپه باقالی ها را در کمی روغت تف دهید و به پیاز، زردچوبه،زعفران و نمک  اضافه کنید، 1 لیوان آب بریزید و به مدت 15 دقیقه بگذارید بپزد و آبش خشک شود، دقت کنید لپه باقالی زود می پزد پس حواستان باشد له نشود.

برنج را کته یا آبکش کنید. باقالی ها را به برنج اضافه و مخلوط کنید. کف قابلمه را چرب کنید و مقداری از مخلوط پلو و باقالی را کف قابلمه پهن کنید، سپس تمامی مواد را درون قالمه بریزید.

سپس به مدت 30-25 دقیقه دم کنید تا برنج دم بکشد و ته دیگ برشته و طلایی شود.

نیمرو را درست کنید و کنار دمپختک میل کنید.

حتما دمپختک و نیمرو را با ترشی و سبزی خوردن میل نمایید.

نوش جان.

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

آسان
میزان سختی

مواد لازم

  • برنج 2 پیمانه
  • لپه باقالی 1 پیمانه
  • پیاز 1 عدد
  • زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • کره 10 گرم
  • نمک به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon