خورش کاری

خورش کاری

غذای کشورهای آسیای شرقی

  • توسط آخرین بروزرسانی
    zap icon 240 کالری
  • twitter icon
  • linkedin icon
  • telegram icon

خورش کاری به چند روش پخته می شود. این غذای خوشمزه بیشتر مخصوص کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند و مالزی می باشد.

طرز تهیه خورش کاری

ابتدا پیاز را ریز خرد و به همراه سیر تف دهید. در کمی کره مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید. در مرحله بعد فلفل، ادویه کاری، زنجبیل تازه، گشنیز خرد شده و بادام هندی آسیاب شده را به مرغ اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تف دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود. سپس شیر نارگیل، نمک و کمی آب را اضافه کنید . به مدت 40 دقیقه بگذارید بپزد و جا بیفتد.

از آنجایی که ممکن است شیر نارگیل به سختی در ایران یافت شود ما در عشق آشپزی طرز تهیه شیر نارگیل خانگی را آموزش می دهیم. 

طرز تهیه شیر نارگیل

ابتدا 1 عدد نارگیل را پوست بگیرید. گوشت سفید و آب نارگیل را داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشت کوب برقی کاملا پوره و له کنید. وقتی مایع کاملا سفید و یکدست شد، مایع را داخل کیسه پارچه ای تمیز بریزید و شیر آن را بگیرید. شیر سفید و خوشرنگ حاصله همان شیر نارگیلی ست که در خورش کاری استفاده می شود.

خورش کاری را بپزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

نوش جان.

 

 

نظرات

برای ارسال نظر باید وارد حساب کاربری شوید. ورود یا ثبت نام
clock icon


زمان آماده سازی

cooking time icon


زمان پخت

serve icon

برای 2 نفر

متوسط
میزان سختی

مواد لازم

  • مرغ 200 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • سیر 1 عدد
  • زنجبیل 1 قاشق چایخوری
  • ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
  • شیر نارگیل 240 گرم
  • بادام هندی 50 گرم
  • گشنیز 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه به میزان لازم
لینک کوتاه
short link icon