
خورش کاری به چند روش پخته می شود. این غذای خوشمزه بیشتر مخصوص کشورهای آسیای شرقی مانند تایلند و مالزی می باشد.
طرز تهیه خورش کاری
ابتدا پیاز را ریز خرد و به همراه سیر تف دهید. در کمی کره مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود. سپس مرغ را به پیاز و سیر اضافه کنید. در مرحله بعد فلفل، ادویه کاری، زنجبیل تازه، گشنیز خرد شده و بادام هندی آسیاب شده را به مرغ اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تف دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود. سپس شیر نارگیل، نمک و کمی آب را اضافه کنید . به مدت 40 دقیقه بگذارید بپزد و جا بیفتد.
از آنجایی که ممکن است شیر نارگیل به سختی در ایران یافت شود ما در عشق آشپزی طرز تهیه شیر نارگیل خانگی را آموزش می دهیم.
طرز تهیه شیر نارگیل
ابتدا 1 عدد نارگیل را پوست بگیرید. گوشت سفید و آب نارگیل را داخل مخلوط کن بریزید یا با گوشت کوب برقی کاملا پوره و له کنید. وقتی مایع کاملا سفید و یکدست شد، مایع را داخل کیسه پارچه ای تمیز بریزید و شیر آن را بگیرید. شیر سفید و خوشرنگ حاصله همان شیر نارگیلی ست که در خورش کاری استفاده می شود.
خورش کاری را بپزید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
نوش جان.
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
متوسط
میزان سختی
مواد لازم
- مرغ 200 عدد
- پیاز 1 عدد
- سیر 1 عدد
- زنجبیل 1 قاشق چایخوری
- ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
- شیر نارگیل 240 گرم
- بادام هندی 50 گرم
- گشنیز 1 قاشق غذا خوری
- فلفل سیاه به میزان لازم