
با شروع فصل پائیز و زمستان بازار سوپ و آش حسابی داغ می شود.سوپ لبو، یک پیش غذا خوش رنگ، خوشمزه و مناسب شب های سرد پائیز است. این سوپ را می توانید برای مهمانی شب یلدا سرو کنید.
طرز تهیه
لبو و سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید. پیاز خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت دهید. بعد از اینکه رنگ پیاز کمی طلایی شد سیر، لبو و سیب زمینی را به تابه اضافه و همچنان تفت دهید. عصاره مرغ، جوز هندی و فلفل به مقدار لازم را به همراه 1 لیتر آب به موارد اضافه کنید. حالا درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم کاملا پخته شود. بعد از 45 دقیقه درب قابلمه را باز کنید و اگر سوپ پخته شده بود داخل همان قابلمه با گوشت کوب برقی سوپ را پوره کنید، اگر گوشت کوب برقی ندارید می توانید مواد را داخل مخلوط کن بریزید. سوپ را کاملا له کنید. در این مرحله سوپ باید کاملا یک دست شده باشد.
سوپ لبو خوشرنگ را داخل ظرف سرو بریزید، روی سوپ را با کمی خامه و جعفری خرد شده تزئین کنید. برای تزئین سوپ لبو می توانید از فلفل سبز حلقه شده نیز استفاده کنید.
سوپ جذاب و دلبر شما آماده است. نوش جان
زمان آماده سازی
زمان پخت
برای 2 نفر
آسان
میزان سختی
مواد لازم
- آب 1 لیتر
- نمک میزان لازم
- پیاز 1 عدد متوسط
- لبو 300 گرم
- سیر 1 عدد کوچک
- سیب زمینی 100 گرم
- عصاره مرغ 1 عدد
- فلفل سیاه میزان لازم
- خامه 1 قاشق غذاخوری
- روغن 1 قاشق غذاخوری
- جعفری برای تزیین
- جوز هندی کمی